Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Århus C

360 m2 kontor i Århus C til leje

Kontorlejemål i det charmerende Latinerkvarter

I Latinerkvarterets hyggelige handelsgader med specialbutikker, kaffebarer og caféer udbydes nu denne sjældne mulighed for at drive kontor i Karetmagergården. Det stilfulde kvarter er af mange kendt for sine charmerende, farverige bygninger og det pulserende shoppeliv. Med brostensbelagte, krogede og snoede gader, inviteres kollegaer og gæster elegant indenfor i Karetmagergårdens gulmalede gårdmiljø, hvorfra det 360m² store kontorlejemål i stuen kan opleves.

Området

Graven har sit navn fra de voldgrave, der helt fra vikingetiden beskytter byen mod nord. De tidligste kilder, der nævner bebyggelser i Graven, er fra midten af 1400-tallet, og det er også på den tid, at voldene bliver sløjfet, og Aarhus vokser mod nord.

I dag er Graven åren i Latinerkvarteret og forbinder de smalle stræder med hinanden. Den charmerende og travle handelsgade er omgivet af specialforretninger, butikker, caféer, kaffebarer og boligområde.

Eksisterende nabolejere til lejemålet udgør tøjbutikker og kontorer samt omkringliggende kaffebarer, caféer og specialbutikker. Graven er let tilgængelig på cykel og til fods, ligesom bussen og letbanen kører i gåafstand til og fra lejemålet ved Nørregade og Skovvejen. Desuden kan lejemålet også tilgås med bil i ensrettet gade i retning fra Mejlgade mod Klostergade.

Ejendommen

Karetmagergården, som har facade ud til Graven er opført i 1879 af karetmager C. Hansen. De fleste vil i dag betragte ejen...