Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Odense C

31 m2 kontor i Odense C til leje

31 m² kontorlokale til leje i charmerende ejendom i Odense centrum

31 m² kontorlokale til leje i charmerende ejendom i Odense centrum
Lokalet på 31 m² er beliggende i charmerende, ældre og velholdt ejendom, som fremstår i rigtig god stand.

Ejendommen er beliggende i gårdrum i Store Gråbrødrestræde, og har attraktive naboer såsom Kok & Vin, Fitness World og Mikkeller.

Man går ind i lokalet fra gården og har enkelte trin op til selve lejemålet. Lokalet er indrettet med godt kontor. Der er indbygget skabe med hjul på skabslågerne.

Denne skjulte opbevaringsplads gør, at der både er mulighed for at have et mindre skrivebord samt loungemøbler til et uforpligtende møde.

Der er adgang fra kontorlokalet til et pænt personaletoilet med mørke klinker på gulvet og pænt lille tekøkken.

Kontorlokalet er særdeles anvendeligt til det nystartede enkeltmandsfirma, som har behov for at være tæt på byen.

Lokalet ligger centralt i Odense by, tæt på byens mange spisesteder og Flakhaven, hvor byens rådhus og domkirke ligger. Lokalet ligger i en større sidegade til byens gågader, og der er stor mulighed for parkering i området omkring lejemålet. Grundet den centrale beliggende, lige ud til Store Gråbrødrestræde, er der god synlig omkring lejemålet.

Barfoed Group er en stor aktør på boligmarkedet i Odense og har igennem de senere år, renoveret en del af koncernens ejendomme i Odense og bygget nye flotte og tidssvarende boliger.