Kontorformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokale til leje i Odense SØ

25 - 80 m2 kontor i Odense SØ til leje

Meget præsentabelt og velbeliggende kontorlejemål i Odense SØ

Særdeles velindrettet og flot kontorlejemål i nyere ejendom, med attraktive til-og frakørselsforhold til blandt andet motorvejen. Ejendommen er beliggende i grønt område med udsigt til flot sø.

Kontorerne er indrettet i smagfulde materialer med nydelige gulve, moderne glasløsninger og meget præsentable fællesområder. Til lejemålet hører fælles kantine og mødelokaler mens lejerne ligeledes har adgang til større konferencerum.

Lejemålet er placeret på 1. sal og entreres via fælles indgangsparti. I forlængelse heraf fører åben trappe en op til selve lejemålet. Lejemålet består af et lyst og åbent gangareal hvorfra man som lejer har adgang til en god kombination af kontorer i varierende størrelser samt depot, toilet og mødefaciliteter. Ejendommen er udlejet til spændende lejere indenfor IT-branchen.

Ejendommen er opført i 2009 og fremstår yderst præsentabel. Til lejemålet er der mulighed for brug af el-ladestandere, mens parkeringsmulighederne generelt er rigtig gode til ejendommen.

Alt i alt et lejemål som er lige til at flytte ind i for en kommende lejer.